FOREDRAG

Jeg udbyder foredrag om emner indenfor sammenhængen mellem krop og psyke.

Kontakt mig for yderligere info og få tilrettelagt et foredrag, der passer til lige præcis din/Jeres målgruppe.

 

KURSER:

 

GRUNDKURSUS I KRANIO-SAKRAL TERAPI:

Grundkursus på 10 x 4 timer hver torsdag kl. 10.00 - 14.00.

Start: D. 18.8.16 hos Helsekilden på Bondetinget 16, 4000 Roskilde

Pris: kr. 8.000,- som indbetales på: 9570-0060000166 senest 18.8.16.

Underviser: Marianne Gylling

På dette kursus vil du få en god og grundig indføring i "det blide tryk" og kranio-sakral teknikker (fra KST I, II, III og IV) samt enkelte organteknikker.

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil i gang med KST-arbejde og vi starter helt fra bunden.

Det er efterfølgende muligt at supplere med ekstra kurser i bl.a. bindevævsmassage, ansigts- muskler og knogler, organmassage samt akupressur.

 

4 - TIMERS KURSUS OM NERVESYSTEMET

Lørdag d. 30.4.2017 kl. 10.00 - 14.00

HelseKilden, Bondetinget 16, 4000 Roskilde

Kurset vil indeholde teori og enkelte teknikker til optimering af det sociale nervesystem.

Pris: kr. 600,-

 

SJÆLENS KRANIO-SAKRAL TERAPI I:

*  Fredag d. 3. - søndag d. 5.3.2017  kl. 9.00-17.00
    HelseKilden, Bondetinget 16, 4000 Roskilde

 

SJÆLENS KRANIO-SAKRAL TERAPI II:

*  Fredag d. 21. - søndag d. 23.4.2017 kl. 9.00-17.00
    HelseKilden, Bondetinget 16, 4000 Roskilde

 

Skrevet af kursist på sidste kursus:Wauuu, det er så vildt hvad dette kan gøre for krop og sind. Og så er Marianne en super dygtig underviser og formidler; hun brænder for sit fag ikke kun som underviser også som behandler. Besøg siden: Helsekilden - Behandling for børn og voksne. Jeg glæder mig til flere kurser....

Skrevet af kursist på sidste kursus: Jeg har nu taget "Sjælens Kranio--sakral Terapi I og II" hos Marianne. Det har været intet mindre end fantastisk. Marianne er en dejlig underviser, og helt nede på jorden. Hun er super dygtig til at formidle et kompleks stof, og meget pædagogisk. Det er ikke svært at mærke at Marianne brænder for det hun laver. Hvis du vil blive en rigtig dygtig behandler, så skal du melde dig til disse kurser. Jeg ser allerede frem til kursus III i 2017.

 

Underviser: Marianne Gylling

Tilmelding: mo: 26375556 eller mariannegylling@hotmail.com

Pris: kr. 3800,- som kan indbetales på 9570-0060000166

 

På disse kurser vil du lære:

  • At lytte til-, stole på og bruge din intuition. Du vil lære teknikker der skærper din intuition for derved at blive bedre til at bruge den i dine behandlinger
  • At arbejde energetisk. Du vil lære teknikker, som gør dig i stand til at arbejde energetisk med bio-mekaniske teknikker og at arbejde energetisk uden bio-mekanik
  • Om sammenhænge mellem krop, psyke og sjæl. Du vil få teoretisk viden om kranie knoglernes fysiske, psykiske og sjælelige aspekter og derved få en bredere forståelse og et større perspektiv i dine behandlinger.

SJÆLENS KRANIO-SAKRAL TERAPI I arbejder vi med kraniebasen og bækkenet.

SJÆLENS KRANIO-SAKRAL TERAPI II arbejder vi med kraniets hvælving og temporalknoglerne.

 

ANSIGTSMASSAGE KURSUS

Ansigtet er vores spejl til verden. I ansigtet ligger vores historie. Efter svære perioder med stress, sorg og bekymringer, kan det aflæses i ansigtet. Ansigtet er afgørende i vores kommunikation med - og i vores relation til - andre mennesker.

I zoneterapi afspejler fødderne hele kroppen og i følge kineserne afspejler ansigtet også hele kroppen. Når vi masserer ansigtet har det derfor en afsmittende effekt på hele vores krop, organer, muskler, bindevæv, m.m..

Ansigtsmassage handler om skønhed, men en skønhed der kommer indefra. Når ansigtet er afspændt - der er den rette tonus i muskulaturen - "lever" det og vi signalerer energi og vitalitet. Det har en positiv effekt på os selv, vores omgivelser og på hvorledes vores omgivelser opfatter os. Krop, tanke og følelser hænger sammen.

Ansigtsmusklerne sørger for vores følelsesudtryk. Derfor er det så vigtigt, at vi kan bearbejde - vha. ansigtsmassage -  alle musklerne i ansigtet for at fjerne opbygningen af spændinger.

På dette intensive kursus:

  • bliver du i stand til at give en nænsom - men dyb - massage af ansigt, hals og nakke. Bindevæv og muskler bliver dybdemasseret, således at blodcirkulationen stimuleres, muskler og bindevæv afspændes, rynker udglattes og ansigtets symmetri genoprettes.
  • bliver du i stand til at analysere og vurdere, hvor du skal sætte ind over for den enkelte klient for at vedkommende oplever størst mulig forandring fra gang til gang. Som andre muskler i kroppen, er nogle ansigtsmuskler stive, andre stærkt udviklede, mens andre er slappe og underudviklede.
  • bliver du i stand til at analysere ansigtet udfra en kinesisk filosofi om, at ubalance i vores organer viser sig som ophobninger og rynker. Ved at fjerne ophobet væske og spændinger fra hud og muskler, får ansigtet et ungt,  sundt og symmetrisk udseende.

Modul 1: Massage af ansigtets bindevævsstrukturer og ansigtets muskulatur


Modul 2: Massage af skuldrene, halsen og nakkens bindevævsstrukturer og muskulatur samt enkle teknikker velegnet til behandling af piskesmæld


Modul 3: Analyse af ansigtet udfra kinesisk model og behandling af ansigt og nakke med akupressur


Kurset afholdes af Helsekilden på Bondetinget 16, 4000 Roskilde.

Underviser: Marianne Gylling

Pris for hele forløbet: kr. 10.500,- som indbetales på 9570-0060000166.

Modul 1: 

Modul 2: 

Modul 3: 

 

YOGA MED ET TWIST -INDIVIDUELLE YOGASESSIONER: 

HER TILRETTELÆGGES ET PROGRAM SPECIELT TIL DIG, SOM TAGER UDGANGSPUNKT I DIN KROP.

Min tilgang til yoga er inspireret af min viden om fascier, bindevæv, muskler, knogler, organer og nervebaners betydning for kroppens velbefindende. Så vi strækker ikke bare muskler, men arbejder i kroppens forskellige lag.
Vi arbejder med åndedrættet, da det er af fundamental betydning for vores optagelse af energi og næring og vores evne til at være til stede i vores krop.
Gennem åndedrættet er vi direkte forbundet med livet selv, og når vi har et velfungerende åndedræt kan vi være fuldt og helt til stede.
De fysiske yogaøvelser danner basen for at vi kan komme i fysisk balance. Oprindelig er selve asanas-delen (den fysiske del) tænkt som forudsætning for at vi kan komme i en bevidst værenstilstand.
Derfor arbejder jeg med afspænding og meditation som indgang til at opleve denne tilstand.

Jeg tilbyder sessioner af 2-3 timers varighed.

Meditationskurser 

Tlf: 26 37 55 56
Mail: info@helsekilden.dk

Helsekilden
Vindingevej 34E
4000 Roskilde


Blegdamsvej 112 A
2100 København Ø


Holbergsgade 26, 1 tv
1057 København K